mhp ile el ele verip terörist başı öcalan'ı çıkartırlar. sonra da bu ülkeyi ne güzel batırdık öyle diyip parti yaparlar. gidişat bunu gösteriyor
-
-
terör iti apoya umut hakkı konuşulurken, mustafa kemal'in subaylarını ordudan attılar. bizler de izledik. tarih sadece onları değil, bizi de yazacak.
-
yarın kandirildik, aldatildik demek yok.
bu kararın arkasında durun. -
bu nasıl başlık diyip tepki göstermek isterdim, keşke yazılanlar gerçek olmasaydı. bu ülke daha nasıl felaketler görecek, yetmedi mi yaptıklarınız? ben bu vatanın geldiği halden korkar oldum...
-
atatürk'e gıyabında idam kararı çıkaranlar, birkaç sene sonra kaçarak ülkeyi terk ettiler. unutulmasın.
-
(see: türk'ün hafızası var)
-
verdiğiniz kararın hiçbir hükmü yok.
sizin gibi makama tapanlar kaybedince üzülür, o subayların başı dik ve türk milleti onların arkasinda. -
-
bir ülke düşünün ki kurucu liderin adini andi diye subayları ihraç ediyor. hayırdır yunanlar mi yönetiyor bizi dicem de onlar bile cesaret edemezdi buna.
-
atatürk'ün gençliğe hitabesi'nin başlangıcını hatırlatmak isterim: "ey türk gençliği! birinci vazifen; türk istiklalini, türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir." şimdi atamın bu sözlerini alıp düşünün artık, gözlerinizi de açmayı unutmayın...
(see: mustafa kemal atatürk)